Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ۵ درصد مسکن‌های احداث شده هر شهر در قالب جهش ملی در اختیار ایثارگران فاقد مسکن قرار خواهد گرفت، همچنین ۱۰ درصد اشتغال هر استان برای سهمیه ایثارگران در نظر گرفته می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی عصر امروز در جریان سفر دو روزه خود به لرستان و در دیدار با نماینده، ولی فقیه در استان، اظهار کرد: امید می‌رود این دو روزی که در خدمت مردم شریف لرستان هستیم بتوانیم به وضعیت به وضعیت خانواده‌های عزیز ایثارگران و موضوع‌های پیرامون بنیاد شهید بیشتر از قبل رسیدگی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی خاطرنشان کرد: مطابق عزم دولت سیزدهم جهت سفر به استان‌ها و بررسی مسائل از نزدیک، بنده به عنوان خادم خانواده‌های شهدا و ایثارگران در در نهمین سفر خود به لرستان سفر کردیم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه چند مورد را در سفر‌های استانی دنبال می‌کنیم، افزود: در این سفر‌ها که به همراه معاونین و مدیران کل انجام می‌شود، میز خدمت تشکیل می‌گردد و افرادی که مسائل آن‌ها در استان قابل حل نبوده، مستقیما به مدیران عالی رتبه ستادی مراجعه و مشکلات را حل و فصل می‌کنند.

قاضی زاده هاشمی بیان داشت: نشستی با نمایندگان جامعه ایثارگری به جهت بیان مسائل جمعی برگزار خواهد شد، از طرفی برنامه‌ها و اقداماتی که دولت برای خدمت به خانواده ایثارگران پیش‌بینی کرده را خدمت این عزیزان عرض می‌شود.

وی با بیان اینکه مسائل اجرایی و اداری وابسته به خانواده‌ها در شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مطرح می‌شود، گفت: بر مسایل ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی مروری می‌شود و وظایفی که طبق قانون این دستگاه‌ها دارند نیز پیگیری خواهد شد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، تجلیل و تقدیر از خانواده‌های شهدا و ایثارگر را از دیگر برنامه‌های سفر خود به لرستان عنوان و تصریح کرد: مسائل انباشته و عمومی استان بررسی و آنالیز می‌شود، یک ارزیابی نیز از عملکرد بنیاد را نیز خواهیم داشت.

قاضی زاده هاشمی، لرستان را یکی از استان‌های پیشتاز که تعداد زیادی شهید و ایثارگر را به کشور عطا کرده، خواند و افزود: مردم لرستان در عرصه دفاع مقدس پیشتاز و جلودار بودند و متاسفانه بمباران‌های زیادی را متحمل شدند.

وی خاطرنشان کرد: لرستان با وجود زیرساخت‌های فراوان طبیعی و از کانون‌های بارشی کشور بودن، اما از نرخ بیکاری بالایی رنج می‌برد، در حوزه ایثارگری نیز در نرخ بیکاری بالاتر از میانگین کشوری است و این مهم یک عزم عمومی را می‌طلبد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه بر اساس قانون ظرفیت‌هایی برای استخدام دولتی داریم، گفت: اصولا استخدام‌های دولتی اکنون محدود است و پاسخگوی نیاز تعداد بیکاران ایثارگر کشور نیست.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: با اینکه ۲۵ درصد ظرفیت برای استخدام ایثارگران را داریم، اما سالانه از استخدام حدود ۵۰ هزار نفری در دولت، بین ۸ تا ۱۰ هزار نفر سهمیه ایثارگران است، این در حالی است که ۳۰۰ هزار نفر طالب شغل داریم و باید در فرایند‌های غیردولتی به دنبال ایجاد شغل برای آن‌ها بود.

وی با بیان اینکه دولت عزم خود را جزم کرده دو مسئله را سامان دهد، افزود: غیر از مسئله گرانی و تورم، دولت درصدد است اشتغال و مسکن را با طرح‌های مختلف سامان بخشد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: ۵ درصد مسکن‌های احداث شده هر شهر در قالب جهش ملی در اختیار ایثارگران فاقد مسکن قرار خواهد گرفت، همچنین ۱۰ درصد اشتغال هر استان برای سهمیه ایثارگران در نظر گرفته می‌شود.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به اجرای طرح ویژه برای فرزندان شهدا و ایثارگران بالای ۷۰ درصد، بیان داشت: در این طرح نیمی از اشتغال جامعه هدف حل خواهد شد، به‌گونه‌ای که از ۳۳ هزار فرزندان شهدا و جانباز فاقد شغل در کشور، نیمی از این جمعیت با سهمیه استخدامی جذب دستگاه‌های دولتی خواهند شد، برای مابقی که مدرک و یا شرایط لازم را نداشته نیز باید به فکر روش‌های دیگر دنبال ایجاد شغل بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مسکن جهش ملی ایثارگران سهمیه رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران قاضی زاده هاشمی خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۵۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ارزترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از تخصیص منابع ارزی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان خبر داد و گفت: وزارت بهداشت و صمت مجوزات لازم را به بنیاد شهید داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت - در حاشیه نشست هیأت دولت گفت: دولت و مجلس کمک کردند جداول بودجه هم ابلاغ شد تا رشد قابل قبولی در پرداختی‌های مربوط به خانواده‌های شهدا و ایثارگران داشته باشیم.

وی افزود: آن چیزی که دنبال آن بودیم مسئله تأمین ارز برای خرید تجهیزات مربوط به جانبازان و ایثارگران پس از ۱۰ سال بود که به نتیجه رسید، چرا که بعضی از این تجهیزات در داخل تولید می‌شدند لذا از ثبت سفارش تجهیزات و هم از اجازه واردات آن‌ها ممانعت می‌شد، شرکت‌های داخلی هم در این زمینه وجود نداشتند و مجبور بودیم بعضاً به صورت چمدانی تجهیزات را وارد کنیم.

رئیس بنیاد شهید ادامه داد: هم وزارت بهداشت و هم وزارت صمت مجوزات لازم را به بنیاد شهید دادند و در جدول تخصیص منابع ارزی، ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان تخصیص داده شد.

قاضی‌زاده در ادامه درباره افزایش حقوق خانواده شهدای گفت: در بخش‌های مختلف این افزایش حقوق متفاوت است، والدین خانواده‌های شهدا هفت میلیون و صد دریافت می‌کردند و امسال به ۱۵ میلیون رسیده است. در مورد سایر حقوق جانبازان حالت اشتغال مطابق با رشدها اتفاق افتاد یعنی آنجایی که باید ۲۰ درصد رشد کند ۲۰ درصد، در مورد حق پرستاری ۳۵ درصد بر اساس قانون کار افزایش پیدا کند ۳۵ درصد، مجموعاً رشدی که در پرداخت‌های بنیاد شهید اتفاق افتاده است از متوسط پرداخت‌های مجموعه دولت بالاتر است که این نشان دهنده این است که اولویت دولت و مجلس در حوزه شهدا و ایثار بوده است چرا که در طی دوسال منابعی که در اختیار بنیاد شهید بوده سه برابر شده است یعنی بودجه ۳۰ هزار میلیاردتومانی به ۹۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی عنوان کرد: البته اگر باز پرسیده شود که با این همه افزایش آیا کفایت تمام خدمات بنیاد شهید را می‌کند باید بگویم خیر، به علت اینکه به صورت طولانی مدت یکسری خدمات ناقص داده شده است تا بتوانیم این خدمات را کامل کنیم به جای ۹۰ هزار میلیارد تومان نیاز به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه است که در حال حاضر ممکن نیست.

منبع: ایرنا

کد خبر 751729

دیگر خبرها

  • به دنبال مردمی‌سازی بنیاد هستیم
  • تخصیص ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان
  • تخصیص ارزترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان
  • خبر خوش قاضی‌زاده برای واردات تجهیزات پزشکی و داروهای جانبازان
  • خبر خوش واردات تجهیزات و داروهای مصرفی جانبازان
  • خبر قاضی‌زاده برای واردات تجهیزات پزشکی و داروهای جانبازان
  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • افزایش حقوق سه دسته از ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزار شهدا توجه داشته باشند
  • واگذاری زمین به خانواده‌های شاهد و ایثارگران بوشهری